Όροι Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος ανήκει και λειτουργεί από το OpenKM. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, όλα το Υλικό σε αυτόν τον ιστότοπο αποτελούν ιδιοκτησία της OpenKM και προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων της Ισπανίας και σε ολόκληρο τον κόσμο, από τους ισχύοντες νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Μπορείτε να προβάλετε, να εκτυπώσετε ή / και να κατεβάσετε ένα αντίγραφο του Υλικού από αυτόν τον ιστότοπο σε οποιονδήποτε υπολογιστή μόνο για προσωπική, ενημερωτική, μη εμπορική χρήση, υπό την προϋπόθεση ότι διατηρείτε ανέπαφα όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς επίσης και όλες τις εμπιστευτικές πληροφορίες .

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση, αναδημοσίευση, μεταφόρτωση, δημοσίευση, μετάδοση ή διανομή σε οποιαδήποτε μορφή ή με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια από το OpenKM.

Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση οποιουδήποτε τέτοιου Υλικού σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο ή δικτυακό περιβάλλον υπολογιστή ή για οποιονδήποτε άλλο σκοπό. Τέτοια μη εξουσιοδοτημένη χρήση ενδέχεται να παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα και άλλους παρόμοιους νόμους.

Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο που επικοινωνείτε και τη νομιμότητά του σύμφωνα με όλους τους νόμους και κανονισμούς. Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο για να διανείμετε, να συνδέετε ή να ζητάτε περιεχόμενο που είναι δυσφημιστικό, προκαλεί παρενόχληση, είναι παράνομο, δυσφημιστικό, επιβλαβές σε μειονότητες, απειλητικό, άσεμνο, ψευδές, παραπλανητικό ή παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ή ιδιωτικής ζωής τρίτων.

Η πρόσβαση και η χρήση προστατευμένων με κωδικό πρόσβασης ή προστατευμένων περιοχών αυτού του ιστότοπου περιορίζεται μόνο σε εξουσιοδοτημένους χρήστες. Θα σας ζητηθεί να παράσχετε ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες για όλες τις φόρμες εγγραφής σε αυτόν τον ιστότοπο.

Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας οποιουδήποτε ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης που επιλέγετε ή έχετε επιλέξει ο διαχειριστής ιστού για λογαριασμό σας, για πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο καθώς και για οποιαδήποτε δραστηριότητα που συμβαίνει κάτω από το όνομα χρήστη / τον κωδικό πρόσβασής σας.

Δεν θα κάνετε κακή χρήση ή διανέμετε σε τρίτους το όνομα του χρήστη ή του κωδικού πρόσβασής. Δεν θα κάνετε εσφαλμένη εκπροσώπηση της ταυτότητάς σας ή της σχέσης σας με μια οντότητα, πλαστοπροσωπία εναντίων οποιουδήποτε προσώπου ή οντότητας ή εσφαλμένη δήλωση της προέλευσης των υλικών τα οποία διαχειρίζεστε μέσω αυτής της ιστοσελίδας.

Οι συνδεδεμένοι ιστότοποι δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο του OpenKM και το OpenKM δεν είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενο οποιουδήποτε συνδεδεμένου ιστότοπου ή συνδέσμου που περιέχεται σε συνδεδεμένο ιστότοπο. Το OpenKM διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει οποιονδήποτε σύνδεσμο ανά πάσα στιγμή.

Το OpenKM μπορεί να παρέχει συνδέσμους από αυτόν τον ιστότοπο σε άλλους ιστότοπους ως διευκόλυνση σε εσάς και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ερμηνευθεί αυτό ως υποστήριξη οποιασδήποτε εταιρείας, περιεχομένου ή προϊόντων με τα οποία συνδέεται. Εάν αποφασίσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιονδήποτε από τους ιστότοπους τρίτων που συνδέονται με αυτόν τον ιστότοπο, το κάνετε αυτό με δική σας ευθύνη. Η OpenKM ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΕΜΕΣΕΣ Η ΑΜΕΣΕΣ , ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΔΕΣΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΡΩΝ ΣΧΕΤΙΚΏΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΗΥ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ.

Τα εμπορικά σήματα, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα της OpenKM καθώς επίσης και άλλα που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο ("Εμπορικά σήματα") αποτελούν ιδιοκτησία της OpenKM και των αντίστοιχων κατόχων τους.

Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε τα εμπορικά σήματα και τίποτα που περιέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο στον οποίο οι Όροι Χρήσης δεν παρέχουν κανένα δικαίωμα χρήσης (με έμμεση, παραίτηση ή άλλως) οποιωνδήποτε εμπορικών σημάτων χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της OpenKM ή του αντίστοιχου κατόχου .

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η OpenKM Ή ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΜΕΣΕΣ, ΕΜΜΕΣΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ, ΖΗΜΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΕΣΟΔΑ, ΕΞΟΔΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Ή ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ή ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΠΟΥ ΒΑΣΕΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΣΥΜΒΑΣΗ, Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ.

Το OpenKM δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ακρίβεια, την ορθότητα, την επικαιροποίηση ή το περιεχόμενο του Υλικού που παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο. Δεν πρέπει να υποθέσετε ότι το Υλικό σε αυτόν τον ιστότοπο ενημερώνεται συνεχώς ή ότι περιέχει ενημερωμένη πληροφορία.

Το OpenKM δεν είναι υπεύθυνο για την παροχή περιεχομένου ή υλικού από τον ιστότοπο που έχει λήξει ή έχει καταργηθεί. ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ "ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ" ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΥΗΣΗ (ΕΜΜΕΣΗ Η ΑΜΕΣΗ), ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ Ή ΑΛΛΟΣ ΟΡΟΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΥΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΧΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ…

Όλα τα θέματα που σχετίζονται με την πρόσβασή σας και τη χρήση αυτού του ιστότοπου διέπονται από την ισπανική νομοθεσία. Η αποκλειστική δικαιοδοσία και ο τόπος των ενεργειών που προκύπτουν από, ή σχετίζονται με ή με οποιονδήποτε τρόπο συνδέονται με την πρόσβασή σας ή / και τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας βρίσκονται στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα της Ισπανίας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τους Όρους Χρήσης, επικοινωνήστε μαζί μας στη φόρμα επικοινωνίας. Για άλλες γενικές ερωτήσεις, χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας:

OpenKM in 5 minutes!