Παγκόσμιο δίκτυο

Συνεργάτες και μεταπωλητές λύσεων

Το παγκόσμιο δίκτυο OpenKM είναι ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο ολοκληρωμένων συστημάτων, συνεργατών τεχνολογίας, μεταπωλητών και παροχών υπηρεσιών cloud.

Το παγκόσμιο δίκτυο συνεργαζόμενων εταιρειών είναι διαθέσιμο για να ξεκινήσει από την πρώτα στάδια εγκατάστασης του OpenKM, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και λύσεων, από την εγκατάσταση, την ολοκλήρωση, την υποστήριξη και την εκπαίδευση.

Οι επιχειρηματικοί εταίροι έχουν επενδύσει για να αποκτήσουν δεξιότητες στο OpenKM και είναι σε θέση να αναπτύξουν εξειδικευμένες παραμετροποιήσεις για το σύστημα διαχείρισης εγγράφων OpenKM. Οι επιχειρηματικοί εταίροι είναι το πρώτο επίπεδο υποστήριξης.

Οι συνεργάτες της OpenKM είναι σε θέση να παράσχουν επεκτάσιμες και ευέλικτες λύσεις για τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες διαχείρισης ηλεκτρονικών εγγράφων και αρχείων. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων όπως:

  • Μετάπτωση στο OpenKM.
  • Συμμόρφωση με κανονισμούς και διαχείριση αρχείων.
  • Ενσωματώσεις συστήματος.
  • Προσαρμογές στην διεπαφή χρήστη.
  • Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για ISO.

Εάν θέλετε να γίνετε συνεργάτης της επιχείρησης ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας αυτήν τη WEB φόρμα επικοινωνίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές ερωτήσεις

OpenKM in 5 minutes!