Μυστικότητα

Το Open Document Management System S.L. ("OpenKM") σέβεται το απόρρητό σας και δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά σας στοιχεία που μας παρέχετε. Αυτή η δήλωση εξηγεί τις πολιτικές και τις πρακτικές μας σχετικά με τη χρήση και την αποκάλυψη των προσωπικών σας στοιχείων από το OpenKM. Σημειώστε ότι, το OpenKM αναθεωρεί και ενημερώνει την Πολιτική Απορρήτου κατά καιρούς, όπως απαιτείται χωρίς προειδοποίηση. Επομένως, θα πρέπει να ελέγχετε περιοδικά τους όρους αυτής της πολιτικής για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τον τρόπο συλλογής και χρήσης προσωπικών πληροφοριών από το OpenKM. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε στη συλλογή και χρήση των προσωπικών σας στοιχείων από το OpenKM, όπως εξηγείται παρακάτω.

1. Προσωπικά στοιχεία.

Έχετε τον πλήρη έλεγχο των προσωπικών σας στοιχείων. Γενικά, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας χωρίς να μας παρέχετε προσωπικά στοιχεία. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες πρέπει να έχουμε τα προσωπικά σας στοιχεία προκειμένου να σας παραχωρήσουμε πρόσβαση στους προστατευμένους και ασφαλείς ιστότοπούς μας. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν δεδομένα απαραίτητα για την εγγραφή σας (το όνομά σας, τη διεύθυνση, τη διεύθυνση email, τον αριθμό τηλεφώνου, τον τίτλο κ.λπ.), τα δεδομένα για την καταγραφή ενός αιτήματος για πληροφορίες και τα δεδομένα απόκρισης ("Πληροφορίες χρήστη") Όταν λαμβάνετε email επιβεβαίωσης ή όταν λαμβάνετε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το διακομιστή λιστών, θα σας δίδονται οδηγίες για το πώς να αφαιρέσετε τον εαυτό σας από τη λίστα ...

Ο σκοπός μας είναι να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για σκοπούς υποστήριξης της δικιά σας σχέσης, καθώς επίσης και του εργοδότη σας, με το OpenKM, σχεδιάζοντας ένα περιεχόμενο ιστότοπου που είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας το οποίο σας ειδοποιεί για νέες προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών μόλις γίνουν διαθέσιμες.

Αυτές οι πληροφορίες χρήστη ενδέχεται να διατηρούνται από το OpenKM για να επαληθεύεται η συμμόρφωση με τη συμφωνία μεταξύ του OpenKM και του εργοδότη σας, για την παρακολούθηση των τομέων από τους οποίους μας επισκέπτονται τα άτομα, για την δημιουργία ένα προφίλ χρήστη το οποίο θα επιτρέπει καλύτερη εξυπηρέτησή σε σας και τον εργοδότη σας ή απλώς για επικοινωνία μαζί σας είτε ηλεκτρονικά είτε με άλλο τρόπο.

Εάν αποφασίσετε ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία χρήστη για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, ενημερώστε μας και δεν θα χρησιμοποιήσουμε ξανά αυτές τις πληροφορίες για τέτοιο σκοπό.

Το OpenKM δεν πωλεί, εμπορεύεται ή μεταβιβάζει πληροφορίες χρήστη σε τρίτους.

Η ακρίβεια και η ασφάλεια των πληροφοριών των χρηστών είναι σημαντική για το OpenKM. Αυτή την στιγμή, μπορείτε να ελέγξετε και να ζητήσετε ενημέρωση των πληροφοριών σας που διατηρούνται στο OpenKM. Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας για να διορθώσετε τα στοιχεία του χρήστη σας, θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Το OpenKM ενδιαφέρεται για την ασφάλεια των πληροφοριών του χρήστη σας και δεσμεύεται να λάβει εύλογα μέτρα για να τις προστατεύσει από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και χρήση αυτών. Για το σκοπό αυτό, εφαρμόζουμε τις κατάλληλες φυσικές, ηλεκτρονικές διαδικασίες για την προστασία των προσωπικών σας στοιχείων.

Η πρόσβαση σε συγκεκριμένο περιεχόμενο στον ιστότοπό μας μπορεί να επιτρέπεται βάσει γραπτής συμφωνίας μεταξύ εσάς ή του εργοδότη σας και της OpenKM και θα απαιτήσετε όνομα χρήστη και / ή κωδικό πρόσβασης.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η μη παροχή προσωπικών πληροφοριών ενδέχεται να σας εμποδίσει να αποκτήσετε πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους του OpenKM που περιέχουν ορισμένες εμπιστευτικές πληροφορίες, προϊόντα, υπηρεσίες ή προωθητικές προσφορές ("Προσφορές OpenKM"). Με την πρόσβαση και χρήση των προστατευμένων και ασφαλών ιστότοπων μας, συμφωνείτε στην διατήρηση της εμπιστευτικότητας του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης που επιλέξατε για πρόσβαση σε αυτούς τους ιστότοπους και συναινείτε στους Όρους Χρήσης.

Ο ιστότοπος OpenKM παρέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους τρίτων. Ακόμα κι αν το τρίτο μέρος είναι συνδεδεμένο με το OpenKM μέσω επιχειρηματικής σύμπραξης, το OpenKM δεν είναι υπεύθυνο για τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές ή το περιεχόμενο τέτοιων εξωτερικών συνδέσμων. Αυτοί οι σύνδεσμοι σας παρέχονται μόνο για λόγους ευκολίας και έχετε πρόσβαση σε αυτούς με δική σας ευθύνη.

Δείτε επίσης τις Νομικές μας Πληροφορίες, οι οποίες περιγράφουν τους περιορισμούς, τις αποποιήσεις, την αποζημίωση και τον περιορισμό της ευθύνης που διέπουν τη χρήση ολόκληρης της ιστοσελίδας του OpenKM.

Εάν έχετε απορίες σχετικά με τη Δήλωση απορρήτου μας, επικοινωνήστε μαζί μας στη φόρμα επικοινωνίας: